Feeste t'Ename 2016
vrijdag, 5 augustus, 2016 tot maandag, 8 augustus, 2016

 

Feeste t’Ename 2016, a new beginning…

Noteer het alvast in uw agenda: het eerste weekend van augustus is the place to be in Ename. Stilstaan is achteruitgaan dus hebben we voor vernieuwing gekozen en pakken we uit met een opgefrist programma. Op het Enameplein komt er naast de kermis een unieke open tent waarrond we tal van activiteiten zullen op touw zetten.

Vrijdag 5 augustus

Openen we rustig om later op de avond de ambiance erin te brengen met een heuse DJ Battle, de 80’s versus Disco, dat gaat de nodige vonken geven!

Zaterdag 6 augustus

In de namiddag presenteren we de Pelikaanrun voor jong en oud. We starten met 2 kinderlopen gevolgd door de 5 km en de 10 km door de straten van Ename. Dit loopfeest zal dan naadloos overgaan in een foodtruckfestival, met allerlei gezellige eetkraampjes met op de achtergrond een paar muzikale acts.

Zondag 7 augustus

Begeven we ons naar de archeologische site alwaar we een gezellige gezinsnamiddag organiseren met een paardenspektakel, animatie, springkastelen, kortom genieten met het ganse gezin. Als de nacht valt is het dan tijd voor ons alom gekend vuurwerkspektakel dat ook net iets anders zal zijn…

Maandag 8 augustus

Blijft onze hoogdag met de paardenmarkt, jaarmarkt, animatie, kleinveemarkt, kinderworp, en de Schoonsten van Ename. Het pam Ename is gratis toegankelijk op zaterdag- en zondagnamiddag.

We hopen dan ook iedereen te mogen verwelkomen op onze vernieuwde Feeste in augustus! Alle info op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/FeestetEname/ of op www.enameleeft.be

Fotogalerij (Klik om te openen):