Er komen volkstuintjes in de voormalige groentetuinen van de abdij van Ename! De volkstuinen zullen gerealiseerd worden door de provincie Oost-Vlaanderen.

Interesse? Wil je meehelpen om deze tuintjes te bewerken? Iedereen is welkom: gezinnen met kinderen, grootouders met kleinkinderen, jong en oud, verenigingen, school… Tuinieren is niet alleen gezond. Je leert nieuwe mensen kennen die ook graag tuinieren, je krijgt terug voeling met gezonde voeding en vergeten groenten, en je bent actief in de buitenlucht. En dit op een unieke historische locatie waar de monniken van de abdij eeuwen geleden hun groenten kweekten!

Klik op www.pam-ov.be/ename/volkstuinpark/inschrijven en registreer vandaag nog voor een eerste inschrijving, graag ten laatste op 31 december 2016!

Krijg je graag meer informatie? Pam Ename organiseert een infovergadering op donderdag 29 september om 19.00 uur in het Provinciaal Erfgoedcentrum, Lotharingenstraat 1 in Ename. Neem ook gerust contact op met het pam Ename (055 30 90 40) of stuur een e-mail naar pam-ename@oost-vlaanderen.be.

Alvast bedankt voor je interesse!