Podcast
vrijdag, 5 oktober, 2018 tot woensdag, 31 oktober, 2018
€ 0.00

   AANDACHT // AANDACHT //  AANDACHT   

 

Boodschap van algemeen nut: een medewerker/stagiair uit ons team heeft jullie hulp nodig. Voor zijn afstudeerproject ontwikkelt deze aardige knul een podcast. “Een podcast?!” horen wij u al luidop denken.

Jawel, een podcast is een online radioshow. Het voordeel is dat podcasts erg thematisch ingedeeld worden. Zo kiezen luisteraars zelf waar ze naar luisteren, wanneer ze maar willen luisteren.

Om deze podcast tot stand te laten komen, hebben wij u nodig! We gaan actief op zoek naar mensen en het verhaal achter hun favoriet voorwerp. En dat kan erg breed zijn, gaande van sieraden tot hobby’s, elke vorm van inspiratie m.b.t. het object is van waarde. Na het verzamelen van allerlei verhalen maken we een selectie voor de podcast. Deze voorwerpen worden vervolgens gelinkt aan onze collectie en gaan in interactie met de middeleeuwen…

Bent u geprikkeld, benieuwd en hebt u zin voor avontuur? Stuur een mailtje naar . Misschien wordt u wel uitgenodigd om uw persoonlijk verhaal uit de doeken te doen!

Werkelijk iedereen is welkom om deel te nemen aan dit project. Dus ben je benieuwd welk hedendaags dekseltje op jouw middeleeuws potje past?

Schrijf je verhaal en laat ons iets weten!

Alvast bedankt!

Fotogalerij (Klik om te openen):