Groepen

Rondleidingen

Een rondleiding duurt ca. twee uur en omvat een bezoek aan de Erfgoedsite, het archeopark en de Sint-Laurentiuskerk. 

Specifieke interesses? Geen probleem, laat het ons weten bij de boeking en we werken een aanbod op maat uit aan dezelfde voorwaarden. Bij een rondleiding met een gemengde groep (volwassen + kinderen), kan er een specifiek programma voor de kinderen voorzien worden. Blinden en slechtzienden in groep kunnen een beroep doen op onze aangepaste gidsbeurten. Voor meer info en reservatie neem je best contact met ons op. Rondleidingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Italiaans.

 

Let op: Om de kwaliteit te kunnen bewaren, vragen we rekening te houden met de maximum capaciteit van 20 personen per groep. 

Interactieve virtuele wandeling 17de eeuwse abdij

In Ename kan je vanaf nu dagelijks een virtuele wandeling volgen. Deze virtuele reconstructie, met dank aan Visual Dimension bvba, brengt een interactief verhaal dat zich afspeelt in Ename in 1665. De reconstructie is gemaakt aan de hand van historische landkaarten uit die periode en archeologisch onderzoek, en geeft accuraat weer hoe het leven in Ename in de 17 de eeuw eraan toeging.

Verjaardagsfeest 

Je kan ook het verjaardagsfeest van je zoon of dochter organiseren in Erfgoedsite Ename! We bieden het educatieve pakket 'smulmuseum' ook aan voor verjaardagsfeestjes. Specifieke interesses? Geen probleem! Je kan contact met ons opnemen ivm de mogelijkheden.  

Toegangsprijzen groepsbezoek

Gids: 60 euro 

Toegangsprijs individueel: 5 euro (voor groepen vanaf 10 personen)

Een groepsbezoek reserveren

Neem contact op met de balie via 055 30 90 40 of stuur een email naar erfgoedsite.ename@oost-vlaanderen.be