Groepen

Een groepsbezoek kan in verschillende vormen: een groep vrienden, een verjaardagsfeestje voor kinderen, leden van een vereniging, ...  Bekijk onze kortingen voor groepsprijzen en doe je voordeel! Als groep heb je verschillende mogelijkheden in Ename. Je kan een gids boeken om het museum, de site en/of de kerk te bezoeken maar, je kan je net zo goed pakweg een verjaardagsfeestje organiseren voor je zoon of dochter met het pakket 'smulmuseum'. Zonder gids? Geen probleem, we hebben audiogidsen die op een heldere en boeiende manier het verhaal van Ename vertellen. Neem gerust contact met ons op mocht je specifieke vragen hebben.

Een geleid bezoek met gids duurt ca. twee uur en omvat museum + site + kerk. Specifieke interesses? Geen probleem, laat het ons weten bij de boeking en we werken een aanbod op maat uit aan dezelfde voorwaarden. Bij een geleid bezoek met een gemengde groep (volwassen + kinderen), kan er een specifiek programma voor de kinderen voorzien worden.

Rondleidingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

Blinden en slechtzienden in groep kunnen een beroep doen op onze aangepaste gidsbeurten. Voor meer info en reservatie neem je best contact met ons op.

Let op: Om de kwaliteit te kunnen bewaren, vragen we rekening te houden met de maximum capaciteit van 20 personen per groep. Groepen groter dan 20 personen = tweede gids!

Nieuw!

Vanaf oktober 2015 kan je een interactieve, virtuele wandeling maken in de 13de-eeuwse Enaamse abdij. Pam Ename gaf opdracht aan Visual Dimension bvba om de wandeling uit te werken. Dankzij de tijdsvenstertechnologie krijg je tegelijk reële beelden van de archeologische overblijfselen te zien én een reconstructie. Deze technologie verdiende al haar strepen in het verleden en werd beloond met verschillende prijzen.

Benieuwd? Bekijk alvast het promofilmpje: https://youtu.be/7mhDnAKqqqU

De virtuele rondgang zelf doe je vanop de 2de verdieping in het Provinciaal Erfgoedcentrum, in de educatieve ruimte van het museum. Steeds onder begeleiding van een gids.

 

Gids: 50 euro voor groepen. ( reductietarief: 1,25 euro via Vlaanderen Vakantieparticipatie)

Toegang: 2,50 euro (1,25 euro reductietarief)

Reservaties via de balie: of op het nummer 055 30 90 40.