Groepen

Voorlopig zijn er terug groepsbezoeken mogelijk van maximum 10 personen per groep, blijf op de hoogte via onze sociale mediakanalen of deze website of boek een gezinsbezoek via

http://www.pam-ov.be/ename/bezoek

Een groepsbezoek kan in verschillende vormen: een groep vrienden, een verjaardagsfeestje voor kinderen, leden van een vereniging, ...  Als groep heb je verschillende mogelijkheden in Ename. Je kan een gids boeken om pam Ename, het archeopark en/of de kerk te bezoeken maar, je kan je net zo goed een verjaardagsfeestje organiseren voor je zoon of dochter met het educatief pakket 'smulmuseum'. 

Geleid bezoek / maatwerk:

Een geleid bezoek met gids duurt ca. twee uur en omvat museum + site + kerk. Specifieke interesses? Geen probleem, laat het ons weten bij de boeking en we werken een aanbod op maat uit aan dezelfde voorwaarden. Bij een geleid bezoek met een gemengde groep (volwassen + kinderen), kan er een specifiek programma voor de kinderen voorzien worden. Blinden en slechtzienden in groep kunnen een beroep doen op onze aangepaste gidsbeurten. Voor meer info en reservatie neem je best contact met ons op. Rondleidingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Italiaans.

Let op: Om de kwaliteit te kunnen bewaren, vragen we rekening te houden met de maximum capaciteit van 20 personen per groep (voorlopig max 10 personen per groep). Groepen groter dan (10) 20 personen = tweede gids!


Ter info: In het rood zijn de COVID-19 regels!


Interactieve virtuele wandeling 13de eeuwse abdij:

Je kan ook een interactieve, virtuele wandeling maken in de 13de-eeuwse Enaamse abdij. Pam Ename gaf opdracht aan Visual Dimension bvba om de wandeling uit te werken. Dankzij de tijdsvenstertechnologie krijg je tegelijk reële beelden van de archeologische overblijfselen te zien én een reconstructie. Deze technologie verdiende al haar strepen in het verleden en werd beloond met verschillende prijzen. Steeds onder begeleiding van een gids.

Benieuwd? Bekijk alvast het promofilmpje: https://youtu.be/7mhDnAKqqqU

Toegangsprijzen groepsbezoek

Gids: 50 euro 

Toegangsprijs: 2,50 euro (1,25 euro reductietarief, voor groepen vanaf 15 personen)

Reservaties via of 055 30 90 40