Scholen

Scholen betalen geen inkomprijs voor het museum én krijgen een korting bij het boeken van een gids/educatief pakket! Wij hebben meerdere educatieve pakketten ter beschikking voor scholen. Neem gerust contact met ons op als je specifieke vragen hebt. Onze vaste educatieve pakketten gebeuren onder begeleiding van een ervaren gids, maar scholen kunnen er ook voor opteren om zonder gids een bezoek aan Ename te brengen. Of een combinatie te boeken zoals bv. een educatief pakket in het museum afgewisseld met een boswandeling op eigen houtje (het plannetje bieden wij je gratis aan).

Rondleidingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

Blinden en slechtzienden in groep kunnen een beroep doen op onze aangepaste gidsbeurten. Voor meer info en reservatie neem je best contact met ons op.

Reservaties kunnen gebeuren via de balie, via e-mail ( reservatie.pam-ename@oost-vlaanderen.be ) of op het nummer 055 30 90 40.

Je kan ook een virtuele wandeling maken doorheen de abdij. Voor een overzicht van de verschillende modules en de rondleiding met virtuele wandeling, zie "educatieve pakketten".