Covid-19 update

Wat moet je weten als je een bezoek wil brengen aan het Archeocentrum?

          - Plan je een bezoek, dan raden we aan vooraf te reserveren. Dit doe je telefonisch op het nummer 09 360 67 16 of via bovenstaande knop.

 - De toegang is momenteel voor iedereen gratis. Het ticket biedt je de mogelijkheid om een bezoek aan onze permanente tentoonstelling over prehistorie, Romeinen en Merovingers te combineren met een bezoek aan onze tijdelijke  tentoonstelling 'Landschap door.grond'.

 - Het Archeocentrum betreden doe je voortaan enkel via de Doolbosweg. De toegangsweg vanuit de Paddestraat werd afgesloten.

 - Let op, onze openingsuren zijn gewijzigd. Op weekdagen zijn wij voortaan open van 10u tot 17u, in het weekend en op feestdagen (behalve maandag) kan je nog steeds van 13u tot 17u bij ons terecht. Individuele bezoekers die dat wensen, kunnen op zaterdag en zondag opnieuw gratis genieten van een korte rondleiding. De gids wacht je op aan het onthaal.

 - Voorlopig bieden we geen educatieve workshops aan. Voor groepen van max. 15 personen organiseren we wel rondleidingen. Deze moet je steeds vooraf vastleggen.

 - Vanaf 1 september zal je ook weer kunnen deelnemen aan onze workshops. Hiervoor kan je ook nu al reserveren. Onze onthaalmedewerkers helpen je graag verder.

Wij geven om jouw gezondheid en die van ons personeel. Daarom:

 Beperken we steeds het aantal bezoekers.

 Stippelden we in de tentoonstellingsruimten een vast parcours uit.

 Doen onze poetshulpen er alles aan om jou en je gezin tegen besmetting door het corona-virus te beschermen.

 Bescherm jezelf en maak gebruik van de aanwezige handgels. Gebruik van een mondmasker is niet verplicht.